Volvo is een automerk dat bekend staat om haar veiligheid. Wij hebben passie voor dit merk!
Met welk Volvo gerelateerd probleem u ook langskomt in Friesland, de deskundige monteurs van Auto Olijnsma vinden gauw de oplossing. Dit komt door hun jarenlange ervaring.

Plan een afspraak

Is uw Volvo toe aan onderhoud? Kom dan langs bij Auto Olijnsma in Gytsjerk. Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw Volvo. Bij ons kunt u terecht voor onderhoudsbeurten, APK-keuringen en reparaties voor alle types en modellen Volvo!
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is onze werkplaats speciaal ingericht voor uw Volvo. We beschikken over de juiste apparatuur en tools om uw Volvo goed uit te lezen en te updaten.
Bij Auto Olijnsma weten we dat elke Volvo de weg een stukje mooier en veiliger maakt. Daarom willen we uw Volvo zo goed mogelijk verzorgen.

Plan een afspraak

Volvo kopen

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte Volvo? Dan bent u bij Auto Olijnsma aan het juiste adres! Wij leveren alle auto’s voor de scherpste prijs.
Wij beschikken over een ruim aanbod Volvo’s. Met een Volvo bent u zeker van kwaliteit en zekerheid. Twijfel dus niet langer en kom langs bij onze vestiging in Friesland!

Bekijk occasions