Weet u niet welke trekhaak het beste bij jouw auto past? De specialisten van Auto Olijnsma helpen je graag. Op basis van de auto en wensen, selecteren en monteren wij de juiste trekhaak. Afhankelijk van je auto kun je kiezen uit een vaste, wegdraaibare of afneembare trekhaak.

Plan een afspraak

Trekhaak montage

Aan het monteren van een trekhaak zitten een aantal voorwaarden. De trekhaak moet deugdelijk bevestigd worden aan het chassis van de auto, de kentekenplaat zichtbaar en de elektronica volgens instructies worden aangelegd. Als de montage niet aan de voorwaarden voldoet, dan kunnen er storingen ontstaan in de auto. Om kwaliteit te garanderen, worden de specialisten jaarlijks bijgeschoold en zijn wij trotse montagepartner van trekhaken.nl

Verschillende types trekhaken

De keuze bestaat uit vaste, wegdraaibare en afneembare trekhaken. Wil je vaak gebruik maken van je trekhaak? Dan adviseren wij een vaste trekhaak. Deze is het voordeligst en zijn altijd klaar voor gebruik. Houd er wel rekening mee dat dit type altijd zichtbaar is. Bij een afneembare of een wegdraaibare is dit niet het geval. Echter, zijn deze niet beschikbaar voor alle type auto’s. Laat je goed adviseren door ons.

Plan een afspraak

Bij de keus tussen een 7-polige en 13-polige stekker is het bepalend waarvoor je de trekhaak gaat gebruiken. Voor een fietsendrager of aanhangwagen voldoet een 7-polige stekker. Gaat u de trekhaak gebruiken voor een caravan met constant stroomdraad (om bijvoorbeeld een koelkast te voeden), dan heeft u de 13-polige stekker nodig.

Plan een afspraak