Wat zeggen onze klanten?

Service staat op 1!!

Bij afspreken word met mij meegedacht. Reparatie keurig uitgevoerd, na controleren bellen ze mij even op wat er gebeuren moet zodat ik op de hoogte blijf. Heel netjes altijd weer!

JF / Gytsjerk

Je bent een mens!

Goede inruil prijs ontvangen voor onze oude auto. Een verkoper die zich kwetsbaar durft op te stellen.
Ik beveel het bedrijf aan!

Fred / Dronten

Vakbekwaam, komen afspraken na

Jarenlange goede ervaring, correcte behandeling, dienstverlenende opstelling, vakbekwaam personeel. Juiste en tijdige info over de geplande reparatie.

Johan / Gytsjerk

Hartverwarmend!

Show Me the Meaning of Being Alive-Feel the Wind and Breath!

We gaan terug naar begin jaren vijftig, Engeland Norwich;

‘Het landschap, de mensen en de reis maakte als kind enorm veel indruk op mij en is het fundament van mijn jeugd’.

Nostalgie ten top wanneer Rinzema terugdenkt aan de bezoekjes die hij bracht aan zijn oom  in Engeland, eigenaar van een garage. Daar maakte Rinzema kennis met de eerste MG. Love at First Sight? Nee die eer komt wijlen zijn vrouw  Antje Japke na.

De samensmelting van het verhaal over de MG en zijn vrouw : ‘Ik was met een fantastische vrouw getrouwd Tina’,….het ontroert mij diep.

‘In dat jaar dat zij ziek werd, waren wij veertig jaar getrouwd’,. ‘Ik heb dat en de aanschaf van de MG helaas niet meer met haar kunnen delen. Zij had dit prachtig gevonden, dat weet ik zeker’.

De Ritjes in de MG ervaart Rinzema nog steeds als een beleving en hij geniet volop!

Het doet mij terugdenken aan mijn jeugd’. Ik waan mij weer even terug in 1952!
De wind door m’n haren voelen, de tijd staat even stil.

Rinzema is sinds 2006 klant bij Olijnsma door toeval. Een omleiding in Leeuwarden dwong hem,  om een andere route te nemen dan normaal, binnendoor via de Canterlandseweg, langs de showroom van Auto Olijnsma en daar stond ie! 

Nee niet de MG, die stond in Wyns aangekocht van een goede kennis, de eerste Volvo S60,  dit moest hem worden en dat werd hem. 

Gerrit Klopstra was toentertijd werknemer bij Auto Olijnsma, in 2010 werd hij eigenaar van Auto Olijnsma.

Gerrit wist Rinzema te raken door vooral zichzelf te zijn, geen poeha., bakje koffie en een praatje. Niets onder dwang, de tijd werd genomen en een proefrit werd vergeten!

Rinzema werd trotse eigenaar van zijn eerste Volvo.

Het onderhoud aan beide voertuigen wordt door Auto Olijnsma elk jaar verzorgd, ook brengt Rinzema ons vaak een spontaan bezoek, kop koffie even een praatje. Waardevol en altijd leuk.

‘Ik mag oprecht zeggen dat ik in deze vier jaar dat ik werkzaam ben bij Auto Olijnsma, kennis heb gemaakt met een bijzonder oprecht mens’.!

Dankbaar voor een prachtig gesprek!

Tina