Lease een nieuwe auto of één van onze occasions.

De meeste leasemaatschappijen laten je zelf kiezen waar je het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Steeds meer leaserijders kiezen voor de onafhankelijke specialist. Die biedt immers alle dienstverlening onder één dak. Ook bij Bosch Car Service Auto Olijnsma ben je van harte welkom. Niet voor niets zijn we de eerste premium partner van Financial Lease.

Wil je direct je maandbedrag berekenen? Klik dan hier!

Samenwerking met diverse leasemaatschappijen

Bosch Car Service werkt samen met een groot aantal leasemaatschappijen. Financial Lease heeft ons aangewezen als eerste premium partner, maar ook voor andere maatschappijen zijn we een ideale partner. Met ons netwerk van meer dan 425 autobedrijven zitten we altijd bij je in de buurt. Voor welk autobedrijf van Bosch Car Service je ook kiest: je kunt altijd rekenen op onze meermaals bekroonde servicekwaliteit.

Haal- en brengservice

Om het je nog gemakkelijker te maken, halen we en brengen we je auto terwijl je aan het werk bent. Je hoeft ons alleen maar de plaats door te geven en wanneer het jou schikt. Dan zorgen wij ervoor dat je jouw auto op het afgesproken tijdstip weer tot je beschikking hebt.

Bekijk ons huidige lease aanbod hier