Auto Olijnsma

Al sinds 1869 uw partner in mobiliteit!
Geschiedenis

1869 - Ruim 150 jaar geleden begonnen als dorpssmederij is het aan de Canterlandseweg in Giekerk eigenlijk altijd al een en al bedrijvigheid geweest. Via Oliestook apparaten voor de bakkerijen kwam vlak na de oorlog het onderhoud aan vrachtwagens die zich bezighielden met het afgraven van zand in de omgeving van Giekerk. In die tijd werden ook veel benzinemotoren omgebouwd naar petroleumvergassers.

1950 - Begin jaren 50 kwam het dealerschap van de legendarische Studebakker- vrachtwagens. De verkoop en  reparatie van personenwagens ging een steeds grotere rol spelen en in 1957 verdwenen de vrachtwagens van het toneel. Ook de landbouwmechanisatie speelde in die tijd een rol. In 1969 ging autobedrijf Olijnsma met Fiat in zee.

Heden - Sinds 2002 is Auto Olijnsma lid van Bosch Car Service. Hierdoor blijven wij samen met Bosch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het autogebied. Vanaf 2010 zijn wij erkend Volvo Specialist geworden. Volvo heeft voor ons dan ook geen geheimen meer! En als kers op de taart zijn wij in 2018 verhuisd naar onze nieuwe en prachtige locatie aan de Rinia van Nautaweg 2b in Gytsjerk.

Auto Olijnsma is uw Volvo specialist!

Auto Olijnsma in Gytsjerk is een universeel autobedrijf met een specialisatie in Volvo! Volvo is een automerk dat bekend staat om haar veiligheid. Wij hebben passie voor dit merk! Met welk Volvo gerelateerd probleem u ook langskomt in Friesland, de deskundige monteurs van Auto Olijnsma vinden snel de oplossing. Dit komt door hun jarenlange ervaring en vakkundige kennis.

Volvo onderhoud

Is uw Volvo toe aan onderhoud? Kom dan langs bij Auto Olijnsma in Gytsjerk. Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw Volvo. Bij ons kunt u terecht voor onderhoudsbeurten, APK-keuringen en reparaties voor alle types en modellen Volvo! Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is onze werkplaats speciaal ingericht voor uw Volvo. We beschikken over de juiste apparatuur en tools om uw Volvo goed uit te lezen en te updaten. Bij Auto Olijnsma weten we dat elke Volvo de weg een stukje mooier en veiliger maakt. Daarom willen we uw Volvo zo goed mogelijk verzorgen.

Volvo kopen

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte Volvo? Dan bent u ook bij Auto Olijnsma aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim aanbod Volvo’s. Met een Volvo bent u zeker van kwaliteit en zekerheid. Twijfel dus niet langer en kom langs bij onze vestiging in Gytsjerk, Friesland!

De mensen die het doen!

Tina Nettinga
Receptioniste

Kees Bosma
Bedrijfsleider

Marco de Hoop
Werkplaats chef

Durk Steffens
1e monteur apk

Edward Hoekstra
1e monteur apk

Liam van der Kooi
2e monteur

Hielke-Jan Boorsma
Verkoop

Ruben van der Wal
Verkoop

Auke Venema
Administratie

Gerrit Klopstra
Algemeen directeur

Jij misschien?
(Aanstormend talent)

Wil je bij ons stage lopen? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Auto Olijnsma

Nieuw of occasion, van import tot verkoop of van onderhoud tot reparatie.
Bij Auto Olijnsma bent u aan het goede adres!

Auto Olijnsma
Plan route
Rinia van Nautaweg 2B - 9061 AE Gytsjerk
Telefoon: 058 256 1224