APK Onderhoud of Reparatie?
Plan vandaag uw afspraak!

APK

Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. Ons bedrijf  heeft zijn eigen APK-keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen.

Reparatie

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we bij mobiliteitscentrum Olijnsma twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

Onderhoudsinspectie

Het geldt voor elk stuk techniek dat aan slijtage onderhevig is: goed onderhoud scheelt de helft. Zeker voor uw auto, want uw veiligheid gaat voor alles. Bovendien kunt u door regelmatig onderhoud op kosten besparen: er gaat minder snel iets kapot en defecten worden vroegtijdig herkend en verholpen. Zo gaat u altijd veilig op weg en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan: niet in uw portemonnee en niet onderweg.

Storingsdiagnose

Uw naam

Uw email

Uw telefoon

Kenteken

Kilometerstand

Uw keuze

Voorkeur voor Datum

Uw bericht