APK, Onderhoud of Reparatie?

Dan ben je bij Auto Olijnsma aan het juiste adres. Onze professionele monteurs hebben uitgebreide kennis van alle merken! Van A tot Z!

Dankzij de APK keuring is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. Auto Olijnsma beschikt over eigen APK-keurmeesters. Die zien er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen.

Een defect aan jouw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we bij mobiliteitscentrum Auto Olijnsma twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat je jouw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

Het geldt voor elk stuk techniek dat aan slijtage onderhevig is: goed onderhoud scheelt de helft. Zeker voor je auto, want jouw veiligheid gaat voor alles. Bovendien kun je door regelmatig onderhoud op kosten besparen: er gaat minder snel iets kapot en defecten worden vroegtijdig herkend en verholpen. Zo ga je altijd veilig op weg en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan: niet in de portemonnee en niet onderweg.

Moderne auto’s hebben een geheugen dat storingen of defecten automatisch registreert, maar registratie is nog geen oplossing. Bij Bosch Car Service Auto Olijnsma beschikken we over de kennis en apparatuur om een juiste diagnose te stellen én je daarna weer op weg te helpen.

Plan direct een afspraak

Plan direct een afspraak

Marco de Hoop
Werkplaatschef

APK, Onderhoud of Reparatie?
Wij staan voor je klaar!

Plan een afspraak!