Bent u op zoek naar die ene droomauto die niet te vinden is in Nederland? Geen zorgen, bij Auto Olijnsma nemen we graag de import van uw auto uit handen. Met de stijgende prijzen van auto’s in Nederland en het uitgebreide aanbod in andere landen wordt auto-import steeds populairder. En het beste nieuws? U kunt gemiddeld tot wel 30 procent besparen op uw droomauto door import. Laat ons u helpen om uw droomauto werkelijkheid te maken, terwijl u geniet van aanzienlijke kostenbesparingen.

Vanaf welk land een auto importeren naar Nederland?

Bij Autobedrijf Auto Olijnsma kunt u uw auto laten importeren uit Duitsland en vele andere landen in de EU. Dankzij een zeer ruime ervaring in het importeren van auto’s heeft Auto Olijnsma verschillende netwerken opgebouwd in verschillende landen. Heeft u een auto op het oog buiten de EU? Dat is ook zeker bespreekbaar!

De voordelen van auto-import bij het autobedrijf Auto Olijnsma in Friesland

✔️ Tijdsbesparing
✔️ Aanbod buitenland is groter
✔️ Persoonlijk contact
✔️ Snelle service
✔️ Lage BPM
✔️ Afleverservice
✔️ Méér dan 20 jaar ervaring in het importeren van auto’s
✔️ Groot netwerk

✔️ Vele mensen gingen u al voor!

HOE GAAT HET PROCES IN ZIJN WERK?

STAP 1: HIER BEGINT DE ZOEKTOCHT NAAR UW (DROOM) IMPORT AUTO

Bij Auto Olijnsma maken we het importproces van uw droomauto eenvoudig en persoonlijk. Er wordt door onze medewerkers een lekkere kop koffie aangeboden en de import auto wordt door u uitgekozen. Heeft u nog geen idee welke auto bij uw wensen past? Geen probleem! Onze toegewijde medewerkers staan klaar om u te helpen. U kunt een afspraak plannen of ons telefonisch bereiken. Samen kijken we naar de perfecte auto die aan uw eisen voldoet. Met onze expertise helpen we u de juiste keuze te maken.

Afspraak inplannen

STAP 2: UW WENSEN VOOR DE IMPORTAUTO

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar. Ze helpen u bij het vinden van de perfecte auto. Deze auto voldoet volledig aan uw eisen en wensen. We beseffen dat iedere klant uniek is. Daarom beoordelen we eerst uw budget, bouwjaar en kilometerstand criteria. Pas daarna zoeken we naar potentiële auto’s. Ons team zal alle mogelijke opties onderzoeken en grondig analyseren. Om ervoor te zorgen dat we de ideale match vinden tussen u en uw droomauto. Of u nu zoekt naar een sportieve tweedehands auto of een wat luxere nieuwe auto, wij hebben het allemaal. Ons uitgebreide assortiment biedt diverse opties voor iedereen. U kunt erop vertrouwen dat u bij ons aan het juiste adres bent. Wij helpen u graag uw perfecte auto te vinden.

Neem contact op

STAP 3: KOSTEN VOOR HET IMPORTEREN VAN EEN AUTO BEREKENEN

Het prijspakket bevat alles wat er nodig is om de auto vanuit het buitenland naar Nederland te verplaatsen. Dit omvat onder andere het transport van de auto, de douanedocumenten, de RDW-inspectie en de kentekenregistratie. Met dit complete pakket weet je precies waar je aan toe bent. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele extra kosten.
Auto Olijnsma streeft ernaar haar klanten de beste service te bieden. Daarom worden alle diensten uitgevoerd door ervaren medewerkers. Deze deskundige medewerkers zorgen voor een compleet pakket. Zo ben je verzekerd van een vlotte, professionele en betrouwbare afhandeling van de importprocedure.
Dus, zoek je een betrouwbare partner voor auto-import? Auto Olijnsma is dan de juiste keuze. Bekijk hieronder het prijspakket. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Vind je droomauto

STAP 4: PROFESSIONEEL VOORONDERZOEK EN TRANSPORT

Bij Auto Olijnsma wordt er veel waarde gehecht aan het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom wordt er altijd een grondig vooronderzoek gedaan voordat een auto wordt verkocht of gerepareerd. De medewerkers zijn zeer ervaren en weten precies waar ze op moeten letten tijdens dit onderzoek. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar eventuele schade aan de auto, zowel aan de binnen- als buitenkant. Ook wordt er gecontroleerd of het onderhoud van de auto up-to-date is en of er eventueel reparaties nodig zijn. Daarnaast worden andere aspecten bekeken. Zo wordt er zekerheid verkregen dat de auto in goede staat verkeert. Alles wordt tot in detail geanalyseerd.

Na akkoord transporteren wij de auto naar ons bedrijf in Friesland. Dit doen we veilig en verzekerd met onze eigen opleg truc. Vervolgens zal de auto worden goedgekeurd bij het RDW zodat er een Nederlands kenteken op komt. In overleg kan er ook een luxe kenteken op worden gezet. Daarna wordt de auto klaargemaakt. U kunt hem bij Auto Olijnsma ophalen. Of u kunt er voor kiezen om de nieuwe auto bij u thuis te laten afleveren.

CONTACTEER ONS