Uw auto in consignatie verkopen!

Als u uw auto wilt verkopen, maar niet de tijd of de zin heeft om zich bezig te houden met de verkoop ervan, dan kunt u overwegen om uw auto in consignatie te verkopen bij Auto Olijnsma. Dit houdt in dat u uw auto bij Auto Olijnsma te koop zet en wij ons vervolgens bezighouden met waar we goed in zijn: auto’s verkopen uit ons grote netwerk!

Hoe werkt het?

Wanneer u uw auto in consignatie wil verkopen bij ons, zullen we de auto eerst (technisch) inspecteren zodat we het eerlijke verhaal vertellen. Vervolgens wordt uw auto professioneel gefotografeerd en kan de advertentie worden opgemaakt. We bespreken samen met u de verkoopprijs. De auto wordt online aangeboden via verschillende kanalen zoals Marktplaats en GasPedaal. Potentiële kopers kunnen de auto bezichtigen en een proefrit maken bij ons.

Uw auto aanbieden

Hoera, een koper!

Als er een koper gevonden is, zal Auto Olijnsma de eventuele onderhandelingen voeren en u tijdig op de hoogte houden over het verloop. Bij verkoop ontvangt u het overeengekomen bedrag minus de afgesproken vergoeding voor onze diensten. U hoeft zich geen zorgen te maken over de financiële afhandeling, want dit wordt allemaal voor u geregeld.

Verkoop uw auto

Auto Olijnsma beschikt over een groot (internationaal) netwerk zodat de verkoopkansen worden vergroot.

Auto Olijnsma verkoopt al meer dan 100 jaar auto’s, dus we kennen het spelletje best aardig.

Van de marketing tot de onderhandeling, wij regelen het gehele consignatieproces voor u.

€ 495,-

Vaste prijs (op basis van advertentieduur 3 maanden)

4,5 %

Van de verkoopprijs

Kosten

Een auto binnen 90 dagen verkopen; daar streven we altijd naar!

Voor die 3 maanden vragen we een vaste prijs van € 495,-. Dit zijn de opstartkosten zoals werk in poetsen, fotografie en advertentie.

De 4,5% commissiekosten over de verkoopprijs zijn de kosten voor onze verzekering, ruimte en terugkerende (advertentie)kosten.

Het in consignatie verkopen van uw auto bij Auto Olijnsma biedt u vele voordelen. Het bespaart u tijd en moeite, vergroot de kans op een succesvolle verkoop en u ontvangt een mogelijk hogere verkoopprijs dan wanneer u zelf uw auto zou verkopen. Bij Auto Olijnsma bent u verzekerd van een professionele en zorgvuldige afhandeling van de verkoop van uw auto.

Contact opnemen