[nectar_slider location=”Home” flexible_slider_height=”true” full_width=”true” arrow_navigation=”true” overall_style=”classic” bullet_navigation=”true” desktop_swipe=”true” parallax=”true” loop=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”675″ autorotate=”20000″]

Geen prijzen beschikbaar

Geen prijzen beschikbaar

[image_with_animation image_url=”4752″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link=”/occasions/”]

Occasions

Op zoek naar een gebruike auto? Zoek niet verder,U vindt bij ons altijd een ruim aanbod.

[image_with_animation image_url=”4754″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link=”/nieuwe-auto-kopen/”]

Een nieuwe Auto kopen

Liever een nieuwe Auto? Wij leveren nieuwe auto’s voor de scherpste prijzen!

[image_with_animation image_url=”4753″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link=”/auto-importeren/”]

Auto importeren

Een auto gezien in het buitenland? Het buitenland biedt een enorm aanbod van alle soorten auto’s. Wij importeren wekelijks auto’s en begeleiden u graag!

[image_with_animation image_url=”4756″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link=”/auto-onderhoud/”]

Auto onderhoud

Om betrouwbaar en bedrijfszeker te blijven heeft elke auto regelmatig onderhoud nodig. Maak eenvoudig online een afspraak.

Auto Olijnsma is het autobedrijf in Leeuwarden & Gytsjerk met een sterk regionaal karakter en meer dan vijftig jaar ervaring in verkoop, onderhoud en schadeherstel van vrijwel elk automerk.

Hoewel we decennia geleden begonnen als Fiat-dealer zijn we sinds 2000 een universeel autobedrijf. Het mooie merk Fiat laat ons echter niet los en de jarenlange expertise is nog altijd in huis. Daarom is Auto Olijnsma nog altijd Fiat-specialist. Bovendien zijn we gespecialiseerd in Alfa, Lancia en Volvo. Maar welke auto u ook rijdt, bij ons bent u aan het juiste adres voor onderhoud, schadeherstel en meer.

Wij zijn een allround, onafhankelijk autobedrijf. Bij ons kunt u terecht voor onder andere: • Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s • Eerlijk, betrouwbaar en deskundig advies bij aankoop van een occasion • Onderhoud; van de reguliere APK tot het achterhalen en verhelpen van vervelende storingen, van ruitreparatie en airco-service tot het uitdeuken van kleine deukjes. Voor zowel uw eigen auto als leasewagens en ook campers. • Leasing • Financiering

Onderdeel van Bosch Car Service Auto Olijnsma is aangesloten bij Bosch Car Service; het grootste merkonafhankelijke garagenetwerk in Nederland.

Reviews


Beoordeel zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *